สำนักข่าวไทยไทม์นิวส์ • ThaitimeNews
loader
Foto

เอชพี ส่งมอบ HP Z ขุมพลังงานสร้างสรรค์ปลดปล่อยจินตนาการสู่ความจริงเอชพี ส่งมอบ HP Z ขุมพลังงานสร้างสรรค์ปลดปล่อยจินตนาการสู่ความจริง

เอชพี อิงค์ ประเทศไทย เปิดตัวผลิตภัณฑ์กลุ่ม Z by HP เวิร์กสเตชั่น ต่อยอดนวัตกรรมเพื่อนักออกแบบสร้างสรรค์ คอนเทนต์ครีเอเตอร์ทุกระดับ ตั้งแต่ผู้ใช้งานทั่วไปในระดับเริ่มต้นจนถึงมืออาชีพ ผลิตผลงานด้วยนวัตกรรมดิจิทัล สร้างสรรค์จากจินตนาการสู่ความสมจริง ยกระดับประสบการณ์และความสนุกสนาน เอชพีสร้างมาตรฐานใหม่ของโมบายเวิร์กสเตชั่นรุ่นล่าสุด HP ZBook Studio และ HP ZBook Create ซึ่งเปิดตัวในงาน Adobe MAX ปี 2562 ที่เพิ่งผ่านมา พัฒนาขึ้นอย่างพิถีพิถันในขนาดที่บางเบาแต่ทรงพลังอย่างไม่เคยมีมาก่อน ผ่านการทดสอบสมรรถนะเข้มข้น มอบประสิทธิภาพในการสร้างสรรค์สำหรับผู้ใช้งานด้วยเทคโนโลยีที่ดีที่สุด

“ในขณะที่ทุกคนกำลังต่อสู้กับความเปลี่ยนแปลงวิถีการทำงานและการเรียนรูปแบบใหมในช่วงเวลาที่ไม่เคยเจอมานี้ ยังมีสิ่งหนึ่งที่คงเดิมสำหรับผู้ใช้รวมถึงกลุ่มนักออกแบบสร้างสรรค์คอนเทนต์ ล้วนต้องการเครื่องมือที่สามารถตอบโจทย์ ผลิตงานจากจินตนาการของตนสู่ความจริง “สำหรับ ZBook Studio เป็นเวิร์กสเตชั่นที่ทรงพลังสูงสุดในรุ่น ที่เอชพีพัฒนาเพื่อการใช้งานของครีเอเตอร์มืออาชีพต้องการ และรองรับการรังสรรค์งานใหม่ๆ ตามความฝันและแรงบันดาลใจที่แตกต่างกันเฉพาะบุคคลในยุคนี้” แภทริยา ภัทรากร Country Category Manager – Personal Systems เอชพี อิงค์ ประเทศไทย กล่าว

Z by HP ปลดปล่อยพลังสร้างสรรค์ไร้ขีดจำกัด

HP ZBook Studio โมบายเวิร์กสเตชั่นทรงพลังสูงสุด และ HP ZBook Create โน้ตบุ๊ค 15 นิ้ว ขนาดกระทัดรัดพร้อมสร้างผลงานได้ทุกที่ทุกเวลาไร้ขีดจำกัดผลิตงาน ผลิตคอนเทนต์และเล่นเกม บนเครื่องที่บางเบาอย่างไม่มีเคยมีมา สามารถรองรับการทำงานกับแอปพลิเคชันระดับมืออาชีพ งานกราฟิกหรือความแม่นยำของสีได้อย่างยอดเยี่ยมในผลิตภัณฑ์ใหม่ล่าสุดกลุ่ม Z by HP พร้อมมอบประสบการณ์การใช้งานที่ดีที่สุดสำหรับปัจจุบันและอนาคต

ที่ผ่านมานักออกแบบสร้างสรรค์ต้องเลือกระหว่างประสิทธิภาพกับความคล่องตัว แต่ในปัจจุบันผู้ใช้งานมองหาประสิทธิภาพที่เหนือกว่า ความน่าเชื่อถือ น้ำหนักเบาบาง ทนทานต่อการใช้งาน รองรับการทำงานนอกสถานที่ด้วยแบตเตอรี่ที่ยาวนาน ตอบโจทย์ไลฟ์สไตล์ HP ZBook Fury และ ZBook Power ช่วยให้นักออกแบบและนักวิทยาศาสตร์วิเคราะห์ข้อมูลได้อย่างมีประสิทธิภาพ มอบการทำงานที่ยืดหยุ่นในขนาดที่สะดวกพกพา

จอแสดงผล HP LP2480zx Professional DreamColor ได้รับรางวัลสุดยอดงานวิทยาศาสตร์และวิศวกรรมจาก Academy of Motion Picture Arts and Sciences ในปี พ.ศ. 2558 และ ZBook Studio และ ZBook Create เป็นรุ่นแรกที่นำจอแสดงผล DreamColor ใช้งานได้ยาวนานถึง 17.5 ชั่วโมง แบตเตอรี่ใช้งานตลอดทั้งวัน

ตอบโจทย์นักสร้างสรรค์เทคนิคพิเศษ แอนิเมเตอร์ และ Colorist ทั่วโลก ทำให้พวกเขาสร้างสรรค์คอนเทนต์บนหน้าจอได้อย่างแม่นยำด้วยคัลเลอริมิเตอร์ใน DreamColor ระบบเทียบค่าสีอัตโนมัติ ให้ผลแม่นยำ 100% สำหรับ sRGB 100% และ Adobe RGB และมีค่าสีมากกว่าพันล้านสีสำหรับการแรเงาที่เนียนนุ่มนวลและการไล่ระดับสีที่สม่ำเสมอมากขึ้น

HP ZBook Studio และ HP ZBook Create

สมรรถนะ

 • นักออกแบบสร้างสรรค์ คอนเทนต์ครีเอเตอร์ สามารถออกแบบ แก้ไขงาน และสตรีมได้จากทุกที่ไม่ว่าขั้นตอนการทำงานจะซับซ้อนเพียงใดโดยมีตัวเลือกกราฟิก Quadro®หรือ GeForce® และโปรเซสเซอร์ Intel® Core™และ Intel® Xeon® เจนเนอเรชั่นถัดไป
 • ผู้ใช้มือโปรด้านครีเอทีฟในปัจจุบันต้องการทำงานหลายอย่างในขณะที่งานกำลังดำเนินไปโดยไม่ทำให้  แอปพลิเคชันอื่นทำงานช้าลง ZBook Studio เป็นโมบายเวิร์กสเตชั่นที่ทรงพลังที่สุดต่อลูกบาศก์เซนติเมตรสำหรับการปฏิบัติงาน
 • Z Power Slider ช่วยให้ผู้ใช้งานควบคุมประสิทธิภาพงานในแต่ละส่วนรวมทั้งเสียงสำหรับกระบวนการทำงานเฉพาะด้านได้อย่างสมบูรณ์ ในขณะเดียวกัน Z Predictive Fan Algorithm จะจัดการการทำงานของพัดลมได้อย่างอัจฉริยะตามลักษณะการใช้งานและแอปพลิเคชั่นที่กำลังใช้งานอยู่
 •   ระบบระบายไอความร้อนใหม่และโพลิเมอร์คริสตัลของเหลว ซึ่งเป็นระบบเดียวกับการเล่นเกมที่ออกแบบมาเพื่อทำงานได้อย่างมีประสิทธิภาพสูงสุดตามต้องการกำหนดระบบระบายความร้อนขั้นสูงจาก CPU และ GPU แบบ 2 ช่องทาง เพิ่มประสิทธิภาพสูงกว่า 2.8 เท่า ในแล็ปท็อปที่มีขนาดเล็กลงถึง 22%

รูปลักษณ์ดีไซน์

 • ZBook Studio โมบายเวิร์กสเตชั่นที่เล็กแต่ทรงพลังสูงสุด ซึ่งด้านบนสุดของ ZBook Create มอบมุมมองประสบการณ์แบบจอไร้ขอบ ลดระดับลง 22% จากรุ่นก่อน มาพร้อมอายุการใช้งานแบตเตอรี่ที่ยาวนานถึง 17.5 ชั่วโมง ตัวเครื่องโฉบเฉี่ยวทำจากอะลูมิเนียมน้ำหนักเบา และแสดงค่าสีที่แม่นยำช่วยให้บรรดานักออกแบบคอนเทนต์ ทำงานด้วยแบตเตอรี่อยู่ได้ยาวนานตลอดวัน
 • แป้นพิมพ์คำสั่งได้รับการออกแบบมาโดยเฉพาะ เพื่อมอบประสบการณ์ใช้งานอย่างไร้รอยต่อ ด้วยรูปแบบแป้นพิมพ์ที่คุ้นเคยสำหรับปุ่มพิมพ์ลัดและปุ่มเงียบเป็นพิเศษเพื่อการสร้างสรรค์ที่สมบูรณ์แบบ
 • ประสบการณ์เสียงดีที่สุด สำหรับโน้ตบุ๊คขนาด 15.6 นิ้ว เพื่อการสร้างสรรค์งาน และเล่นเกมด้วยเสียงเบสแบบโรลออฟ 150 Hz และลำโพงจาก Bang & Olufsen ให้เสียงคมชัดรอบด้าน ในบริเวณพื้นที่การใช้งาน โดยเป็นลำโพงที่ทรงพลังที่สุดในระดับเสียงเบสของโน้ตบุ๊คเอชพี

คำนึงถึงความยั่งยืน

 • โมบายเวิร์กสเตชั่นรุ่นแรกที่มีวัสดุรีไซเคิลผลิตจากขยะพลาสติกในมหาสมุทร ภายนอกเป็นอะลูมิเนียมน้ำหนักเบา รองรับแรงกระแทก และเคลือบด้วยคาร์บอนไฟเบอร์ทำให้ลดการเสียดสีจากภายนอกที่ได้ถึง 5 เท่า และผ่านการทดสอบ MIL-STD 810G ผ่านการทดสอบอย่างเข้มงวด

HP ZCentral เพื่อประสิทธิภาพควบคุมการทำงานระยะไกล

ทุกวันนี้ คนทำงานต้องการเทคโนโลยีเครื่องมือตอบโจทย์ที่ช่วยส่งมอบงานอย่างมีประสิทธิภาพ ส่งเสริมการทำงานเชื่อมต่อทั้งทำงานจากที่บ้าน ออฟฟิศหรือสถานที่ต่างๆ อย่างคล่องตัว โดย 80% ของครีเอเตอร์มืออาชีพ และผู้ใช้งานยังต้องการทำงานแบบเต็มเวลาและพาร์ทไทม์ ความยืดหยุ่นในการทำงาน และวิธีการจึงเป็นเรื่องสำคัญ นอกจากนี้ 40% ยังต้องออกไปประชุมข้างนอกเหมือนเป็นสำนักงานเคลื่อนที่ เอชพี ได้พัฒนาเทคโนโลยีให้รองรับการทำงานจากทุกที่ ข้ามผ่านทุกข้อจำกัดด้วยนวัตกรรมล่าสุดกลุ่มเวิร์กสเตชั่น ได้แก่ ZCentral 4R, Z2 Mini และ ZBook Fury ตอบโจทย์ผู้ใช้งานทุกกลุ่ม ไม่ว่าจะเป็นสถาปนิก ผู้ออกแบบระบบ ไอที และนักวิทยาศาสตร์ วิเคราะห์ข้อมูล

 • HP ZCentral  โซลูชั่นเวิร์กสเตชั่นควบคุมสนับสนุนการทำงานระยะไกลจากซิงเกิลซอร์ส ช่วยให้ผู้ใช้สามารถสร้างเชื่อมต่อการทำงานร่วมกันได้ดีขึ้นจากนอกสถานที่ โซลูชั่นล่าสุดนี้ช่วยจัดการกับความท้าทายของงานด้านไอที ได้แก่ การจัดการอุปกรณ์ระยะไกลหลายเครื่องพร้อมกันและป้องกันความเสี่ยงด้านความปลอดภัยที่เพิ่มขึ้นจากอุปกรณ์ปลายทางที่อยู่ห่างไกล
 • ZCentral 4R เวิร์กสเตชั่นแร็ค 1U ที่ทรงพลังสูงสุดเหมาะสำหรับงานผลิตสื่อ งานด้านบันเทิง วิเคราะห์ข้อมูลขั้นสูงทางวิทยาศาสตร์และสุขภาพ ในการพัฒนาผลิตภัณฑ์ ZCentral 4R ขยายขีดความสามารถและประสิทธิภาพของ Z4 เวิร์กสเตชั่นในฟอร์มแฟคเตอร์ 1U มาพร้อมกับโปรเซสเซอร์ Intel Xeon® W รุ่นล่าสุด (ซีพียูสูงสุด 18 คอร์) มีตัวเลือกกราฟิกรองรับ NVIDIA®Quadro® RTX™ 8000 ให้ผู้ทำงานในระยะไกลได้อย่างเต็มประสิทธิภาพ เหมาะสำหรับการใช้งานเวิร์กโหลดสูง นอกจากนี้ ZCentral 4R ยังมีระบบความปลอดภัยแน่นหนาพร้อมตัวล็อคแผงด้านนอก ติดตั้ง HP Security Suite สมบรูณ์ภายในกล่อง รวมทั้งความปลอดภัยในชิ้นส่วนอื่นๆ ทั้งหมดที่เก็บข้อมูลไว้แบบชั้นวาง 

คุณสมบัติใหม่ล่าสุด

 • ZCentral Connect การจัดการ การควบคุม สนับสนุนการทำงานระยะไกล ช่วยแผนกไอทีบริหารจัดการง่ายดาย รวมทั้งถ่ายโอนขุมพลังเวิร์กสเตชั่น บริหารจากศูนย์กลาง ZCentral Connect เสริมความปลอดภัยยิ่งขึ้นปกป้องการเชื่อมต่อโดยไม่ได้รับอนุญาต สามารถติดตามสถานะการทำงานของฮาร์ดแวร์เวิร์กสเตชั่นแบบเรียลไทม์ ระบุตำแหน่ง LED ซึ่งช่วยประหยัดเวลาสำหรับผู้จัดการฝ่ายไอทีที่ใช้ ZCentral
 • ZCentral Remote Boost ปรับปรุงเครื่องมือเสริมประสิทธิภาพในการลงสีหมึกดิจิทัลที่ได้รับการพัฒนาพร้อมกับตัวอย่างจอแสดงผลและแท็บเล็ตของ Wacom ช่วยให้ศิลปิน นักออกแบบ และวิศวกรสามารถป้อนข้อมูลหมึกได้อย่างเป็นธรรมชาติ
 •   ZCentral ทำงานควบคู่กับ HPs Device as a Service ให้ตัวเลือกในการกำหนดค่าและบริการมากขึ้น ด้วยการวิเคราะห์ GPU ผ่าน HP TechPulse โซลูชั่นนี้ให้ข้อมูลที่มีมูลค่าเพิ่มบนฮาร์ดแวร์ ซอฟต์แวร์และความปลอดภัยซึ่งจะช่วยให้แผนกไอทีสามารถตัดสินใจได้อย่างชาญฉลาดและรวดเร็วมากขึ้น พร้อมทั้งข้อเสนอที่ยืดหยุ่น และปรับเปลี่ยนได้ตามความต้องการของลูกค้าซึ่งมาพร้อมกับการจัดซื้อที่ง่าย การขนย้ายและการปรับใช้ที่ง่ายขึ้น

เวิร์กสเตชั่นเดสก์ท็อป Z2 G5 ซีรีส์ใหม่ ก้าวข้ามทุกขีดจำกัด

กลุ่มผลิตภัณฑ์เดสก์ท็อป Z by HP รุ่นล่าสุด ตอบโจทย์นักออกแบบสร้างสรรค์รุ่นใหม่ HP Z2 Mini G5, HP Z2 Small Form Factor G5 และ HP Z2 Tower G5 ศักยภาพการประมวลผลเหนือไปอีกขั้น อัดแน่นประสิทธิภาพที่มีเฉพาะในเวิร์กสเตชั่นเดสก์ท็อประดับไฮเอนด์ ในราคาที่เข้าถึงได้สำหรับผู้ใช้งานระดับสูง HP Z2 ใหม่ ให้ประสิทธิภาพเพิ่มขึ้นด้วยพลังกำลังวัตต์สูงขึ้น สามารถกำหนดค่าความสามารถสูงสุด รองรับไอเดียสร้างสรรค์ใหม่ๆ

วางจำหน่ายที่ HP Online Store - ราคา (รวมภาษี) :

 • HP ZBook Studio G7 ราคาเริ่มต้นที่ 72,500 บาท
 • HP ZBook Create G7 ราคาเริ่มต้นที่ 89,000 บาท
 • HP ZCentral 4R จะวางจำหน่ายในเดือนพฤศจิกายน ราคาเริ่มต้นที่ 99,990 บาท
 • HP Z2 Mini G5 ราคาเริ่มต้นที่ 46,000 บาท
 • HP Z2 Small Form Factor G5 ราคาเริ่มต้นที่ 43,400 บาท
 • HP Z2 Tower G5 ราคาเริ่มต้นที่ 36,900 บาท
 • HP ZBook Fury 15 และ ZBook Fury 17 ราคาเริ่มต้นที่ 66,500 บาท และ 68,000 บาท ตามลำดับ
 • HP ZBook Power ราคาเริ่มต้นที่ 46,500 บาท

--------------------------------------------------

HP Helps Bring Creativity to Life with Breakthrough Devices

Anyone, anywhere can be a creator. HP’s Create Ecosystem includes the world’s first mobile workstation

HP Inc. unveiled its newest Z by HP mobile workstation designed for creators who push the envelope of what’s possible. The HP ZBook Studio and HP ZBook Create are the latest additions to the HP Create Ecosystem, which launched at Adobe MAX in 2019.

The powerful line-up enables all levels of creators, including consumers, prosumers and professionals, to capture, create, and bring to life digital concepts and ideas that can be shared, enjoyed, and experienced. In the past, creators had to choose between heavy workstations or bulky gaming devices to get the power they require for work and play. Today, HP is pushing the boundaries of engineering and creative productivity by allowing photographers, vloggers, graphic designers, architects, film makers, and everyone in between, to achieve what was never thought possible.

“As we continue learning how to adapt to new ways of working and learning during these unprecedented times, one thing remains constant – everyone is a creator and needs the right tools to bring their creations to life,” said Pattariya Pattarakorn, PS Category Manager, HP Inc Thailand, Vietnam and Emerging Countries “the ZBook Studio, the most powerful workstation of  its size. HP is giving professional creators the power needed for their next breakthrough and anyone who wants to create, the versatility needed to power their passion.”

With  a  rich  history of PC  innovations for the creative community, HP  is  the  ideal technology partner for the next generation of creators. For Gen Z creators, the practice of creativity is instinctual, and they need a device that helps bring their expressions to life as quickly as the latest memes and trending topics come and go. For those who create professionally – from design, modeling, coding, or application design – Z by HP solutions are perfect small form- factor powerhouse solutions for resource-intensive tasks.

HP’s ZBook Studio and ZBook Create laptops with RTX GPUs are members of NVIDIA’s RTX Studio program, featuring acceleration for demanding ray-traced rendering and AI creative workloads, and Studio drivers for outstanding reliability.

Z by HP: Power Your Breakthrough

The HP ZBook Studio, the world’s most powerful mobile workstation per cubic centimeter, and HP ZBook Create, the world’s smallest 15” notebook for creation and gaming, allows users to create on-the-go unlike ever before. There has been a 47% growth in thin and light form factors over the past three years, but most devices are still not designed for demanding workflows with professional applications, graphics, or color accuracy. The latest additions to the Z by HP portfolio are purpose-built and re-engineered from the ground up to meet the demanding needs of the most creative applications and workflows and provide optimal experiences today and in the future.

In 2015, the Scientific and Engineering Award was awarded by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences for the development of the HP LP2480zx Professional DreamColor display. The ZBook Studio and ZBook Create bring the first DreamColor display with 17.5 hour, all-day battery life to visual effects artists, animators, and colorists worldwide, enabling them to accurately represent their content on-screen from anywhere because of DreamColor’s built-in colorimeter for automatic self-calibration, 100% sRGB and Adobe RGB for accuracy, and over a billion colors for smoother shading and more consistent gradients.

HP ZBook Studio and HP ZBook Create:

Performance:

 • Creators can design, edit, render, and stream from anywhere no matter how complex the workflow, with choices of Quadro® or GeForce® graphics and next-gen Intel® Core™ and Intel® Xeon® processors.
 • Creative pros today want to multi-task while projects are rendering in the background without slowing down other applications. The ZBook Studio is the most powerful mobile workstation per cubic centimeter7 for rendering.
 • Z Power Slider gives the user complete control over the type of performance and acoustics for specific workflows. At the same time, the Z Predictive Fan Algorithm intelligently manages fan behavior based on the kind of work and applications used by creatives.
 • New vapor cooling chamber and liquid crystal polymer, gaming-class thermals are designed to equip users with the ability to run at maximum performance, as needed. The custom advanced cooling system pushes air away from the CPU and GPU in 2-dimensional paths, unlocking power density that is 2.8x higher gen to gen in a laptop design that is up to 22% smaller.

Design:

 • The ZBook Studio, the world’s most powerful mobile workstation per cubic-centimeter, and ZBook Create pack a nearly borderless screen experience – 22% reduction in volume from the previous generation – alongside an up to 17.5-hour long-lasting battery life  into a lightweight aluminum exterior, bringing creators a color-accurate laptop with all-day battery life.
 • The Z Command Keyboard is designed specifically for creators for a seamless transition from other products, with a familiar keyboard layout for shortcuts, and ultra-quiet keys for the perfect creative flow without interruptions.
 • World’s best audio experience on a 15.6” notebook for creation and gaming provides rich audio with 150 Hz roll-off bass and speakers custom-tuned by Bang and Olufsen to surround users in a rich sound space, featuring the most powerful speakers with the highest levels of bass on any HP notebook.

Sustainability:

 • The world’s first mobile workstation with ocean-bound plastics, the highly recyclable and lightweight aluminum exterior provides 5x the abrasion resistance of painted carbon fiber and still complies with MIL-STD 810G testing.

More than ever, today’s workforce needs the right technology and tools to be productive, connected, and collaborative, whether working from home, in the office, or somewhere in between. As 80% of professional creators and power users want to continue working from home either full or part-time  even after offices reopen, flexibility in how and where they work is critical. Additionally, 40% of workers need to move around the home for meetings during the day, reimagining the idea of office mobility. HP is adapting its technology to meet the needs of the mobile workforce by incorporating powerhouse performance into dense form factors with ZCentral 4R, Z2 Mini, and ZBook Fury, and including “beyond the box” innovations for anyone from IT decision makers to architects and data scientists.

HP ZCentral: Designed for Remote Performance and Expansion

HP ZCentral is the world’s first single sourced remote workstation solution and with the addition of ZCentral 4R, enables workers to better create, connect, and collaborate seamlessly from remote locations. New updates to the solution help address two top IT challenges: managing multiple remote devices at once and the increased security risk from more remote endpoint devices.

ZCentral 4R, is the world’s most powerful 1U racked workstation for media and entertainment, product development, data science, and healthcare. ZCentral 4R is engineered to harness the power of a Z4 workstation in a 1U form factor and designed for high density in racked environments. Equipped with the latest Intel Xeon® W Processors (up to 18 CPU cores) and graphics options up to the NVIDIA® Quadro® RTX™ 8000, remote workers get professional-grade performance built for intense workloads. ZCentral 4R also provides layers of security with an exterior lockable front panel, HP Security Suite preloaded inside the box, all while physically secure in a racked data closet.

Latest updates and features include:

 • ZCentral Connect gives IT departments flexibility to work remotely and still easily manage user connections and share the centrally located workstation power. ZCentral Connect offers increased security to prevent unmanaged connections, real-time workstation hardware health status, and the ability to activate LED locators, saving time for IT managers who deploy ZCentral.
 •   ZCentral Remote Boost brings improved digital inking tools with a preview of an enhanced Wacom display and tablet experience. This enables artists, designers, and engineers a natural inking input from anywhere as if local to the machine.
 • ZCentral paired with HPs Device as a Service provides more custom configuration and service options. With GPU analytics via HP TechPulse, this solution offers valuable data on the hardware, software, and security. This helps IT departments make more informed decisions on how to manage their fleet and provides flexible, custom-tailored offerings, with simplified purchasing, delivery, and deployment.

Z2 G5 Desktops: Going Beyond the Box

The new entry Z by HP desktop portfolio is built for today’s designers who are shaping the world around us. HP’s new powerful entry workstations, HP Z2 Mini G5, HP Z2 Small Form Factor G5, and HP Z2 Tower G5, take the latest processing power to another level, offering performance previously only available in high-end desktop workstations, and at an accessible price for any power user. The new Z2 lineup brings performance gains, higher wattage power supplies for max configurability, and market leading expandability. It’s now easier to build the ideal, ergonomic friendly, home office set-up that is purpose-built with well-being in mind.

Pricing and availability (incld VAT) :

 • The HP ZBook Studio G7 is now available via HP Online Store for a starting price of 72,500 Baht
 • The HP ZBook Create G7 is now available via HP Online Store for a starting price of 89,000 Baht
 • HP ZCentral 4R is expected to be available in November via  HP Online Store for a starting price of 99,990 THB
 • HP Z2 Mini G5 is now available via  HP Online Store for a starting price of 46,000  THB
 • HP Z2 Small Form Factor G5 is now available via  HP Online Store for a starting price of 43,400  THB
 • HP Z2 Tower G5 is now available via  HP Online Store for a starting price of 36,900  THB
 • HP ZBook Fury 15 and ZBook Fury 17 is now available via  HP Online Store for a starting price of 66,500 THB and 68,000 THB
 • HP Z Book Power is now available via  HP Online Store for a starting price of 46,500 THB

Political News